Gå til hovedindhold

Flonidan: Attraktiv beliggenhed for rekruttering af højtuddannede

Beliggenheden lige ved E45 og udviklingen i Horsens by gør det let for Flonidan at tiltrække specialiseret arbejdskraft udefra.

 • Læs op

Indhold

  Firma: Flonidan
  I Horsens siden 1982

  Flonidan udvikler, designer og sælger gasmålingsudstyr med integreret kommunikation og turn-key løsninger til industrielt brug, der sælges i hele verden.

  Virksomheden er med helt fremme i udviklingen af smarte gasmålere, hvilket tydeligt aflæses i deres medarbejdersammensætning: hele 40% beskæftiger sig udelukkende med forskning og udvikling.

  Øgede globale markedsandele og en helt ny gasmåler baseret på ultralyd, har resulteret i udvidelse af fabrikken, der forventes igangsat til næste år.

  ”Horsens Kommune er på mange måder et smørhul for en virksomhed som vores” siger administrerende direktør Sten Dyrmose.

  Han fremhæver beliggenheden tæt på E45 som et stort aktiv for den ingeniørtunge virksomhed. Både i forhold til eksport- og importtrafikken og i forhold til at kunne tiltrække specialiseret arbejdskraft udefra. 

  ”Vi har haft stor glæde af udviklingen af Horsens by. Vi oplever, at det i dag er langt nemmere at tiltrække nye medarbejdere – især fordi kommunen har mange tilbud til både unge og familier”, siger Sten Dyrmose.

  Han glæder sig ligeledes over kommunens bistand i forbindelse med besøg fra udenlandske delegationer:

  ”Det betyder meget for os, at kommunen tager initiativ til at blive en endnu bedre erhvervskommune”.

  Læs mere om