Gå til hovedindhold

Arbejdskraft

Bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig med rekruttering og fastholdelse af arbejdskraft.

 • Læs op

Indhold

  Over en million mennesker bor inden for en times transport fra Horsens - og Horsens Kommune oplever samtidig en kraftig befolkningstilvækst. Derfor er der masser af kvalificeret arbejdskraft i nærheden, når din virksomhed er på udkig efter nye "hoveder og hænder".

  Det rette match

  Er du på udkig efter nogle helt bestemte kompetencer til din virksomhed, kan Business Horsens hjælpe dig med at finde det rette match. Erhvervsforeningen er løbende i kontakt med højtuddannede og specialiserede personer, der kunne være interesseret i at fortsætte karrieren i Horsens.

  Hør mere hos Casper Johansen, der er matchmaking-konsulent på cas@businesshorsens.dk eller telefon: 27 61 49 08.

  Rekruttering via Jobcenteret

  Er du på udkig efter arbejdskraft for kortere eller længere perioder, eller står du over for at skulle ansætte eller afskedige et større antal medarbejdere, så kan Jobcenter Horsens hjælpe. 

  Hos jobcenteret kan du også få hjælp til at mindske og forebygge sygefravær og vejledning om de mange forskellige muligheder, der findes for at ansætte folk i forskellige støttede job. Det kan for eksempel være løntilskud, fleksjob og opkvalificeringsjob.

  Læs mere om mulighederne her

  International arbejdskraft - hjælp ægtefællen ind på arbejdsmarkedet

  Business Region Aarhus arbejder sammen med de 12 kommuner i Østjylland om at hjælpe ægtefæller og partnere til international arbejdskraft ind på arbejdsmarkedet. 

  Læs mere om din virksomheds muligheder i folderen "Fasthold dine internationale specialister"

  Folderen findes også i en engelsk version her.

  Du er også velkommen til at kontakte Jobcenter Horsens' virksomhedskonsulent, Anette Klausen, hvis du vil vide mere på telefon: 40 42 27 44 eller mail: ankl@horsens.dk.

  Læs mere om