Gå til hovedindhold

Superego: Masser af gode vibrationer

Virksomhedsejer Anders Juel oplever, at Horsens er en by, hvor alle tænker vækst, og hvor erhvervslivet støtter op om mange gode initiativer.

 • Læs op

Indhold

  Firma: Superego
  I Horsens siden 2006

  "I Horsens er der muligheder – masser af muligheder. Der er mange ildsjæle og en spændende blanding af etablerede virksomheder og en underskov af iværksættere" fortæller Anders Juel, direktør og grundlægger af reklamebureauet Superego, som han startede for 10 år siden i et lille lejet kontor på 11 m2. I dag tæller bureauet mere end 25 medarbejdere.

  Anders Juel, som selv er født og opvokset i Horsens, oplever, at det er en by, hvor alle tænker vækst, og hvor erhvervslivet støtter op mange gode initiativer. Det er let at blive hørt, og hvis man har en idé med substans, er chancerne for at få den gennemført relativt stor. 

  "Mange har troet på mig og Superego gennem tiden, og mange af byens virksomheder har givet mig chancen. Generelt er der masser af sammenhold og gode vibrationer, og hvis du selv bidrager og er initiativrig, så du komme langt" afslutter Anders.

  Han er selv er aktiv i bestyrelsen i blandt andet AC Horsens samt tiltaget Venture City Horsens, som er en forening, der har til formål at støtte og fremdrive vækstvirksomheder og startups.

  Læs mere om